Ontwikkelen

Naast de instroom van nieuw talent werken de opleiders en bedrijven binnen House of Hospitality School ook aan talentbehoud.

In samenwerking met technologiepartners ontwikkelen we e-learning modules. Daarmee maken we een leven lang ontwikkelen voor medewerkers in de hospitality mogelijk. Zowel aan de werknemerskant als aan de werkgeverskant wordt geïnvesteerd in talentontwikkeling en talentbehoud.

De House of Hospitality-opleidingen zijn geen bedrijfsopleidingen (georganiseerd voor een bedrijf), maar trainingen en cursussen die gemaakt zijn om meer mensen te motiveren voor een lange loopbaan in de hospitality. Uw medewerkers kunnen op elk moment in het jaar instromen.

Medewerkers blijven uitgedaagd en up-to-date en ervaren de mogelijkheden van de brede hospitaliysector. Onze partners zien hun talenten en ervaren medewerkers behouden blijven voor hun bedrijf en de sector.

House of Hospitality School is er ook voor andere doelgroepen, zoals zijinstromers en statushouders. Mensen die een nieuwe carrière willen starten. Ook zij kunnen instromen in de opleidingen van House of Hospitality School, uitgevoerd door het ROC van Amsterdam of het ROC van Flevoland.

In het eerste jaar volgden 21 statushouders een niveau 1 opleiding ter oriëntatie op de horeca. Zij stroomden – op één na – door naar een BBL-traject. Lees hier het artikel.2 jaar geleden Leren Ontwikkelen

Kennismakingsmiddag

Op 11 oktober organiseert House of Hospitality een middag (van 14.00 tot 17.00 uur) waarbij directeuren en teamleiders uit het mbo- en hbo-onderwijs horeca, toerisme en facilitaire dienstverlening kennis kunnen maken met de nieuwste mogelijkheden van hybride leren en blended learning. Locatie is de prachtige hybride leeromgeving van het Amsterdamse Proeflokaal.

2 jaar geleden Ontwikkelen

House of Hospitality genomineerd

House of Hospitality is genomineerd voor de Innovative Learning Award, een initiatief van het opleidingsfonds Reiswerk. Met de organisatie en uitreiking wil Reiswerk innovatieve praktijkvoorbeelden op het gebied van Learning & Development uit bedrijfsleven en onderwijs in de kijker zetten en belonen.

2 jaar geleden Leren Ontwikkelen

Statushouders krijgen diploma’s

Statushouders die het afgelopen jaar een on the job opleiding volgden voor de hospitality-branche, ontvingen op 11 juli hun diploma uit handen van de Amsterdamse wethouder Kukenheim (Beroepsonderwijs). De opleiding voor statushouders is een initiatief van House of Hospitality, dat zich inzet voor meer goed geschoold personeel in de hospitality-sector

2 jaar geleden Ontwikkelen

All in the game

Ook kennis- en expertisepartners werken nauw samen binnen House of Hospitality, onder andere op gebieden als blended learning, serious gaming en gamification. Human Talent Group is publisher van digitale content en Play to Work matcht via serious games jongeren, opleidingen en werkgevers.

2 jaar geleden Ontwikkelen

Interview Hans Vugts, directeur van Hotel Casa

Hans Vugts, directeur van Hotel Casa en van begin af aan betrokken bij House of Hospitality, legde op 4 januari bij BNR uit hoe zijn hotel zich voorbereid op het hybride leerconcept.

2 jaar geleden Leren Ontwikkelen

Bernie Matser: ‘Animo is groot’

Bernie Matser is de spin in het web van House of Hospitality School. Ze praat ons bij over de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen.

2 jaar geleden Ontwikkelen

House of Hospitality is voorbeeld, zegt SER

De Sociaal Economische Raad (SER) noemde vorige maand in haar advies over toekomstbestendig onderwijs House of Hospitality als voorbeeld van innovatieve publiek-private samenwerking dat navolging verdient. De raad pleit voor betere samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Partners

25 partners, opleiders en bedrijven uit de brede hospitalitysector, werken samen aan de ambitie om over vier jaar tenminste 1.000 extra studenten op te leiden voor de metropoolregio Amsterdam.

Partners bieden stageplaatsen, hybride leeromgevingen, praktijkbegeleiders en uitdagende challenges en kennisvraagstukken. Op de partnerpagina’s leest u o.a. vanuit welke motivatie zij deelnemen. 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief