Opleidingen

De on-the-job opleidingen van House of Hospitality zijn voor studenten die liever leren in de praktijk. Ze worden uitgevoerd door het ROC van Amsterdam of het ROC van Flevoland in de bedrijfsomgeving van een van onze partners. Je wordt begeleid door professionals van het eerste uur.

Daardoor sluiten de opleidingen uitstekend aan op de beroepspraktijk en bieden ze - met 20.000 vacatures in de metropoolregio Amsterdam - zo goed als zeker een baan.  

Je kunt op elk moment in het studiejaar beginnen. Je hoeft dus niet te wachten tot het nieuwe jaar begint.

Facilitair manager Hospitality & Events

Je geeft leiding aan medewerkers van de catering, receptie, schoonmaak, onderhoud en beheer. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Deze opleiding volg je in de veelzijdige omgeving van de Johan Cruyff Arena op niveau 4 in 3 jaar.

Gastheer-gastvrouw

Je bent gastvrij en behulpzaam. En je houdt van horeca. Deze opleiding volg je in de hypermoderne omgeving van Het Amsterdamse Proeflokaal op niveau 2 in 2 jaar.

Hotelmanagement on the job

Je wilt leidinggeven in een hotel of restaurant, je bent een hospitality-topper. Deze opleiding kun je volgen bij prachtige hotels als The College Hotel, Hotel Casa Amsterdam, Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden en NH Hotel Amsterdam Zuid op niveau 4 in 3 jaar.

Kok

Je houdt van koken en je gebruikt graag je fantasie in de keuken. Deze opleiding volg je in de hypermoderne omgeving van Het Amsterdamse Proeflokaal op niveau 2 in 2 jaar.

Manager International Hospitality

Voor de toekomstige manager die wil leidinggeven in een omgeving waar gasten, reizigers, bezoekers en klanten samenkomen, in Nederland of in het buitenland op niveau 4 in 3 jaar.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief